Προφίλ

H επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1965 από τον αείμνηστο Ιωάννη Καραπαναγιώτη με σκοπό τον εξοπλισμό γραφείων και καταστημάτων, την παραγωγή φωτοαντιγράφων καθώς και την εμπορία χαρτικών και αναλωσίμων.

Από την αρχή δόθηκε έμφαση στην εξυπηρέτηση του καταστηματάρχη, του επαγγελματία, του μαθητή-φοιτητή και των αναγκών τους.

 

Στο πέρασμα των χρόνων εξελιχθήκαμε και αλλάξαμε καθώς άλλαζαν και οι ανάγκες των πελατών μας. Το 2003  μετά τη συνταξιοδότηση του Ιωάννη Καραπαναγιώτη, τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβε η κόρη του Βασιλική, απόφοιτη του οικονομικού Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα τελευταία δέκα χρόνια η επιχείρησή μας  προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στην αγορά ταμειακών μηχανών και ζυγιστικών συστημάτων, λύσεων εντατικής λιανικής, αριθμομηχανών, ανιχνευτών, ετικετογράφων κ.α. Επίσης συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες  στην παραγωγή και υποστήριξη λογισμικού. Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για την μηχανογράφηση της επιχείρησής σας.

 

Διαθέτουμε άρτιο και εξειδικευμένο (εξουσιοδοτημένο) Service τόσο στις ταμειακές μηχανές όσο και στον υπόλοιπο εξοπλισμό που διαθέτουμε.

Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αξιόπιστα  και  οικονομικά.

Η πολυετής εμπειρία μας, η ταχύτητα και η συνέπεια μας εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας.